Osijek za susret s Istrom 1961 otvara i tribinu Zapad gore

foto:NK OSIJEK

U gradu na Dravi osjeća se povratak onog pravog nogometnog ozračja, što je i logično jer se Bijelo-plavi bore za drugo mjestu u HNL-u koje donosi kvalifikacije Lige prvaka. Ostaje ograničenje od 30 posto raspoloživog kapaciteta za sve tribine, a vrlo je bitno doći ranije na stadion

Navijači jedva čekaju subotu i prvenstveni ogled s Istrom (21,05 sati), pa je izvjesno kako će ambijent opet biti lijep, kao i prilikom nedavnog derbija s Rijekom. Bitno je naglasiti kako se i dalje moramo pridržavati odluka Stožera civilne zaštite, poštivajući epidemiološke mjere za vrijeme pandemije korona virusa. Ograničenost raspoloživog kapaciteta stadiona ostaje 30 posto, pa je važno istaknuti i ponoviti određene stvari prilikom dolaska u Gradski vrt.

Kada se popuni Istok, ulazak na Zapad gore

Preporučljivo je, dakle, doći ranije na stadion, kako se ne bi stvarale gužve na blagajnama i ulazima. Oni se otvaraju već u 19 sati i nemojte čekati posljednji trenutak da biste se pred njima pojavili. Ulazak je s godišnjom ili pak s kupljenom jednokratnom ulaznicom. Nakon popunjenosti 30 posto kapaciteta pojedine tribine, molimo navijače da se upute na najbliži susjedni sektor. Primjerice, ako su svi sektori na Istoku ispunjeni u ograničenom broju posjetitelja, gledatelji se odmah mogu uputiti prema velikoj zapadnoj tribini koja će ovaj puta biti otvorena. Obavijest o popunjenosti sektora bit će vidljiva na stadionskim ulazima, a situacija oko toga moći će se pratiti i na Facebooku Nogometnog kluba Osijek.