Počeli pripremni radovi za Plodine u Belom Manastiru!

Danas su počeli pripremni radovi na budućoj poslovnici Plodina na Osječkoj ulici u Belom Manastiru. Već duže vrijeme govori se o otvorenju Plodina u Belom Manastiru, a informacija potvrđena početkom siječnja otvorenjem natječaja za zaposlenje 40 osoba upravo u središtu Baranje.

Danas su se na lokaciji kod benzinske postaje Crodux pojavili radni strojevi koji obavljaju pripremne radove za buduću poslovnicu. Čisti se prostor i priprema za temelje.

Također, danas je prema uvidu u katastar unesena tvrtka Plodine kao vlasnik dvije čestice na tom području u ukupnoj veličini od 9.894 metra kvadratna.

Početkom godine bio je raspisan natječaje za više radnih mjesta kao što su poslovođa, zamjenik poslovođe, glavni skladištar, prodavači, skladišno-transportni radnici, mesar i voditelji odjela. Za potrebe rada supermarketa namjeravaju zaposliti 40 ljudi.

Supermarket će biti ukupne površine 2200 četvornih metara od čega će sam prodajni prostor imati približno 1400 četvornih metara. Supermarket će imati oko 150 parkirnih mjesta za kupce.

Planirano otvorenje poslovnice je lipanj ove godine!