Policajac u alkoholiziranom stanju verbalno i fizički napao svoju suprugu

Noćas oko 2.00 sati u na području grada Osijeka, 40-godišnji policijski službenik Policijske uprave osječko-baranjske, koji se nalazi na bolovanju, u alkoholiziranom je stanju verbalno i fizički napao svoju 34-godišnju suprugu. Tijekom napada supruga je izašla iz stana u dvorište gdje joj je suprug prijetio privatnim pištoljem kojeg legalno posjeduje. U tom trenutku na dvorištu se nalazio i 39-godišnji susjed koji je izašao čuvši kako 34-godišnjakinja zove u pomoć. Navedeni 40-godišnji policijski službenik tad je oružjem zaprijetio i susjedu.

Odmah po dojavi na mjesto događaja žurno su stigli policijski službenici nadležne policijske postaje koji su zaustavili daljnje nasilničko ponašanje.

40-godišnjem policijskom službeniku na mjestu događaja je izmjerena koncentracija od 1,18 grama po kilogramu alkohola u krvi, oduzet mu je službeni i privatni pištolj, te je uhićen i u ovom trenutku se nalazi u  prostorijama PU.

U tijeku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja. – Izvijestila je Policijska uprava osječko-baranjska

Načelnik policijske uprave osječko-baranjske policijskog službenika je privremeno udaljio iz službe.