Popularni komičar Željko Pervan ponovno stiže u Osijek!

Nakon rasprodane, pa odgođene predstave u ožujku, jedan od najpopularnijih hrvatskih komičara ponovo dolazi u Osijek.
„Izlazim iz ormara. Iz kuće. Iz grada. Ne tajim ništa. Sve što nekada nije bio red reći, došlo je na red. Samo se smijte, meni je svejedno!“ najavljuje Željko Pervan svoj novi show, u kojem ponovno možete očekivati – neočekivano!

———————————————–
Cijena ulaznice: 70 kn

NAPOMENA: dana 26.6.2020. održati će se ista predstave u dva termina: 18:00 i 20:00 h. Ulaznice koje su kupljene za odgođeni termin (31.3.2020.), mogu se iskoristiti isključivo za termin u 20 h, a za predstavu u 18:00 h karte je potrebno rezervirati.

REZERVACIJA ULAZNICA:
➡031 205 501 – Uprava (pon-pet od 9:00-17:00 sati)
➡031 205 507 – Blagajna kina (svaki dan od 17:30:-21:30 sati)
➡info@kinematografi-osijek.hr
➡ulaznice@kinematografi-osijek.hr
➡inbox poruka u Kino Urania & Kinematografi Osijek
———————————————–

Pervan već tri desetljeća slovi za vodećeg i najkarizmatičnijeg hrvatskog komičara, a često gostuje u regiji i inozemstvu. Još od nastanka „Zločeste djece“, preko legendarne „Večernje škole“, pa sve do „Pervanova dnevnika“, njegovi nastupi uredno ruše rekorde popularnosti i gledanosti.

Početkom svibnja, nakon nekoliko godina pauziranja opet je krenuo njegov „Pervanom dnevnik“ na programu Z1 televizije, a gledatelji ga mogu gledati i putem Max TV-a i ostalih providera te na Youtube kanalu.

Prošle godine Željko Pervan je svojim showom „Predzadnji put“ rasprodao dvoranu kina Urania nekoliko puta. Kao sjajan glumac, scenarist i kroničar političke i društvene zbilje, svoju publiku nikada ne ostavlja bez salvi smijeha i ovacija, a za osječke gledatelje sprema dva sata svojeg najurnebesnijeg izdanja!