Portanova najavila Black Friday

foto: Pixabay/Ilustracija

Portanova Osijek je najavila Black Friday u petak, 24. studenoga. Black Friday je već svima dobro poznati dan kada trgovci nude značajne popuste i promocije kako bi privukli veliki broj kupaca i označili početak božićne kupovine. Ovaj dan često označava početak blagdanske sezone kupovine, a trgovine diljem svijeta pridružuju se ovoj inicijativi nudeći atraktivne ponude, sniženja i posebne akcije. Ljudi često koriste ovu priliku za kupovinu božićnih poklona, elektronike, odjeće, kućanskih aparata i drugih proizvoda po povoljnijim cijenama.

I Portanova je najavila svoj crni petak. “Black Friday već je nekoliko godina sinonim za najpovoljniji shopping u Portanovi! Ove godine obilježavamo ga 24. studenoga, no neki popusti već su u tijeku, neki su u najavi – a neki će tek biti objavljeni.“, stoji u objavi na njihovoj službenoj stranici.

Black Friday popuste u Portanovi možete pogledati na njihovoj stranici.

Važno je napomenuti da ovaj dan postaje sve globalniji, iako je prvobitno nastao kao američki fenomen. Potrošači se potiču da prate promocije, uspoređuju cijene i pametno planiraju svoje kupovine kako bi maksimalno iskoristili ove posebne ponude.