Proslava Međunarodnog praznika rada u Baranji

Danas se diljem Hrvatske tradicionalno obilježava Međunarodni praznik rada, prigodom kojeg se organiziraju brojni događaji i manifestacije. U mnogim gradovima i selima, građani se okupljaju kako bi uživali u zajedničkom druženju, roštiljanju i besplatnom grahu, koji je postao nezaobilazni dio proslave.

Proslava u Šećerani

U Šećerani je organizirana podjela besplatnog graha, što je privuklo velik broj posjetitelja. Osim gastronomske ponude, posjetitelji su imali priliku okušati se u vožnji kanuom, što je dodatno obogatilo cjelokupni doživljaj proslave. Ova aktivnost bila je posebno zanimljiva djeci i mladima, koji su uživali u sportsko-rekreativnim sadržajima uz rijeku.

Čobanac u Kneževim Vinogradima

U Kneževim Vinogradima, u ponudi je bila tradicionalna podjela čobanac, popularno jelo koje je također besplatno dijeljeno posjetiteljima. Ovo je događanje privuklo brojne gurmane koji su uživali u mirisima i okusima domaće kuhinje, dok je glazba uživo stvarala veselu atmosferu.

Međunarodni nogometni turnir u Kneževim Vinogradima

U sklopu proslave Praznika rada, Škola nogometa NK Borac organizirala je Međunarodni turnir u nogometu za dječake u kategoriji U8. Turnir je okupio 16 ekipa iz Hrvatske i Mađarske, pružajući mladim nogometašima priliku da pokažu svoj talent i sportski duh.

Najuspješnija ekipa na turniru bila je NK Lokomotiva, koja je u finalu nadjačala ekipu NK Osijek, osiguravši prvo mjesto. Treće mjesto osvojila je ekipa NK Marsonia pobjedom nad ekipom UTF iz Budimpešte. Turnir je bio izvrsno organiziran, a svi sudionici i posjetitelji uživali su u uzbudljivim nogometnim utakmicama.