Proslava praznika rada u Baranji

Međunarodni praznik rada obilježava se sutra, 1. svibnja. Donosimo program proslave praznika rada u Kneževim Vinogradima, Šećerani i Suzi.

Tradicionalna proslava Praznika rada u Kneževim Vinogradima

Općina Kneževi Vinogradi organizira raznolik program za obilježavanje Praznika rada! Sve počinje u srijedu s početkom u 10 sati na ribnjaku u sklopu SRC Kneževi Vinogradi.

Biti će živa glazba, vožnja kajakom, ribolov, gastronomska ponuda, napuhanac za djecu. Organizirani su brojni turniri kao i tradicionalni Internacionalni nogometni turnir za djecu, a ove godine biti će i dječje natjecanje u ribolovu te turnir u odbojci za djevojčice, a održat će se i roštiljada! U 13 sati je podjela besplatnog graha i čobanca za sve posjetitelje.

Praznik rada na Šećeranskom jezeru

Proslava Praznika rada na Šećeranskom jezeru počinje u 10 sati a za posjetitelje je osiguran grah koji će se podijeliti u 12 sati.

Organizirane su brojne zabavne aktivnosti za djecu i odrasle, od vožnje kanuima, stolnog nogometa, malog nogometa, male škole puštanja zmajeva a PP Beli Manastir će održati predavanje o sigurnosti u prometu za bicikliste.

Prvomajska radionice keramike za djecu u Suzi

Asztalos keramika “Stari mlin” organizira besplatnu radionicu keramike za djecu koja će početi u 10 sati ujutro. Radionicu će voditi profesorica likovne kulture Ivana Lončarić.

Roditelji će za to vrijeme moći roštiljati, družiti se, igrati badminton, šetati i uživati u prirodi.

Organizatori pozivaju roditelje da ponesu deke, rasklopne stolice i stolove te ležaljke, roštilje, kotliće, rekete, lopte i svu potrebnu opremu koja će im omogućiti da što ljepše i ugodnije, s obitelji i prijateljima, uživaju u danu u prirodi.