Radno vrijeme trgovina za božićne blagdane

foto: Pixabay

Slijedi nam božićni produženi vikend time i posebno radno vrijeme trgovina. U subota katolici obilježavaju Badnjak, u nedjelju Božić te u ponedjeljak blagdan Svetog Stjepana. Obzirom na blagdane mnoge trgovine ne rade ili rade po prilagođenom, skraćenom, radnom vremenu. Donosimo radno vrijeme trgovina i trgovačkih lanaca.

Trgovački centar Portanova – Na Badnjak Portanova radi do 17 sati, odnosno trgovine, Na 2. katu radno vrijeme je po posebnom prilagođenom programu. Na Božić i blagdan Svetog Stjepana trgovine su zatvorene, a zabavni program ima posebno radno vrijeme.

Poslovnice NTL-a rade po prilagođenom radnom vremenu. Radno vrijeme svake poslovnice možete pronaći ovdje.

Trgovine Konzuma će na Badnjak i Silvestrovo radit će po skraćenom radnom vremenu, na Božić i blagdan Svetog Stjepana 26. prosinca neće raditi. , pojedinačno radno vrijeme možete pogledati ovdje.

Poslovnice Kauflanda na Badnjak rade od 7 do 16 sati. Na Božić i blagdan Svetog Stjepana neće raditi.

Trgovine Lidla na Badnjak će raditi do 14 sati, a zatvorene će biti na Božić i na blagdan Svetog Stjepana.

Bipa poslovnice neće raditi u nedjelju i ponedjeljak, a za Badnjak raditi će do 17 sati.

Plodinama na Badnjak je radno vrijeme trgovina od 7 do 18 sati, a na Božić neće raditi. Na blagdan Svetog Stjepana otvorene su kao nedjeljom.

Na Badnjak će Interspar hipermarketi i Spar supermarketi raditi skraćeno, do 17 sati. Na Božić su svi zatvoreni. A 26. prosinca, na blagdan Svetog Stjepana, radno vrijeme je prilagođeno, do 14 sati.