Rakuten Viber uvodi My Notes uslugu

Rakuten Viber najavio je svoju najnoviju uslugu, My Notes, koja će pomoći organizirati velike i male trenutke i uspomene, pojednostaviti dnevne zadatke i produbiti odnose s dragim ljudima i korisnicima širom svijeta.

Svakodnevica današnjih korisnika sastoji se od neprekidnog multitaskinga – rade dok primaju poruke, pozive i videa – zbog čega je praćenje svih obaveza na jednom mjestu velik izazov, no ljudi ne žele downloadati dodatnu zasebnu aplikaciju za upravljanje obvezama i zadacima. Upravo je zato razvijen My Notes, posebno mjesto na korisničkoj chat listi koje pomaže zadržati razne to-do liste, fotografije, podsjetnike i ostalo, na jednom mjestu. S preko milijardu korisnika i preko sedam milijuna interakcija na Viber appu svake minute, My Notes će dodatno olakšati svakodnevne zadatke korisnika, što će im uštedjeti vrijeme i povećati učinkovitost.

My Notes usluga osmišljena je za rad uz svakodnevni messaging, a njene organizacijske funkcije u Viberu nude sljedeće mogućnosti kreiranje to-do lista i uklanjanje izvršenih zadataka, spremanje omiljenih poruka, videa, fotografija i stickera na jednom mjestu, sinkroniziranje s bilo kojim uređajem kao što su mobitel, desktop računalo, tablet, postavljanje podsjetnika za najvažnije bilješke ali to će se tek dogoditi.

“Olakšati svakodnevicu korisnicima za nas je jedan od ključnih prioriteta, a My Notes to podiže na potpuno novi nivo“, izjavio je Ofir Eyal, operativni direktor Rakuten Vibera. “Naši korisnici već polažu povjerenje u Viber i cijene nas zbog snažne zaštite privatnosti i brzine. S veseljem čekamo da isprobaju ove nove alate kako bi s lakoćom organizirali svoje misle, želje i zadatke, sve u jednom appu“, ističe Eyal.