Sa 137 km/h projurio kroz Čeminac

foto: MB Press

Noćas u 02,09 sati u Čemincu u Ulici Stjepana Radića kbr. 76 u prekoračenju brzine kretanja vozila od 137 km/h na dijelu ulice gdje je brzina ograničena na 70 km/h zatečen je osobni automobil njemačkih registarskih oznaka.

Brzina je utvrđena fiksnom kamerom „Gattso“.

Za ovaj prekršaj predviđena je novčana kazna u iznosu od 10.000,00 do 20.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca te 6 negativnih prekršajnih bodova.

Na fiksnoj kameri „Gattso“ postavljenoj u Čemincu u prvih sedam mjeseci utvrđeno je 505 prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila.

Na području Policijske postaje Beli Manastir tijekom prvih sedam mjeseci ukupno je utvrđeno 1532 prekršaj prekoračenja brzine kretanja vozila

,,Pozivam sve sudionike u prometu da poštuju prometne propise, da povećaju savjest o važnosti poštivanja prometnih propisa i pravilnog ponašanja u prometu, jer ćemo jedino tako izbjeći  tragediju i  nepotrebno stradavanje ljudi u prometu”, upozorio je policijski službenik za sigurnost i preventivu cestovnog prometa Policijske postaje Beli Manastir, Žarko Jurak.