Tijekom protekla 24 sata pet prometnih nesreća

foto: MB Press

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano je pet prometnih nesreća. U jednoj prometnoj nesreći jedna osoba je smrtno stradala dok je u četiri prometne nesreće nastala materijalna šteta, izvijestila je danas PU osječko-baranjska.
 
Tri prometne nesreće dogodile su se na području PPRP Osijek te po jedna na području PP Beli Manastir i PP Đakovo.
 
Na području PU osječko-baranjske jučer su evidentirana dva vozača (jedan vozač osobnog automobila i jedan vozač bicikla) koji su bili pod utjecajem alkohola.
 
Vozila isključena iz prometa zbog preinaka, stvaranja buke i nedostataka

Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske jučer su proveli pojačani nadzor prometa u cilju suzbijanja prekršaja u prometu.
 
Na području grada Osijeka, zbog preinaka ispušnog sustava, iz prometa je isključen jedan osobni automobil kao i jedan motocikl za koje je utvrđeno da stvaraju prekomjernu buku.
 
Na području Policijske postaje Našice iz prometa je isključeno jedno teretno vozilo N3 kategorije, kod kojeg je utvrđeno više većih nedostataka, također je isključeno i jedno priključno vozilo O4 kategorije za koje je utvrđeno da vlasnik vozila nije obavio preventivni tehnički pregled vozila.
 
Policija će i ubuduće svakodnevno nadzirati prometnice kako bi spriječila ”divljanje” vozača vozilima, stvaranje prekomjerne buke, a kako bi se zadržalo povoljno stanje javnog reda i mira, kao i sigurnosti u prometu u našoj županiji.