U Bilju odigran 3. memorijalni malonogometni turnir u sjećanje na policijskog službenika Tomislava Hlevnjaka

foto: PU osječko-baranjska

U Bilju je jučer na nogometnom igralištu, u organizaciji Policijske uprave osječko-baranjske, održan treći memorijalni malonogometni turnir u sjećanje na tragično preminulog policijskog službenika Tomislava Hlevnjaka.
 
Prije pet godine Policijska uprava osječko-baranjska iznenada je ostala bez iskusnog djelatnika, a policijski službenici bez radnog kolege.
 
Kako bi Tomislav ostao u sjećanju sadašnjim i budućim generacijama policijskih službenika, u Bilju je organiziran treći malonogometni turnir.
 
Prije početka turnira na mjesnom groblju u Bilju, položeni su vijenci i zapaljene svijeće te su se nazočni prigodnom molitvom prisjetili pokojnog Tomislava Hlevnjaka.   
 
Na odigranom turniru sudjelovalo je 12 malonogometnih ekipa Policijskih postaja, Sektora kriminalističke policije i Jedinice specijalne i interventne policije ove Policijske uprave, a ukupno je odigrano 39 utakmica.
 
Nakon neizvjesnih utakmica, prvo mjesto osvojila je ekipa Postaje granične policije Beli Manastir, drugo mjesto ekipa Postaje prometne policije Osijek i treće mjesto ekipa Postaje granične policije Dalj.
 
Po završetku turnira, predstavnicima pobjedničkih ekipa pehare i zahvalnice uručila je kćer Tomislava Hlevnjaka i zapovjednik Jedinice specijalne i interventne policije Davor Rudec.