U ponudi mesnice Diskont S farmerski paketi od 100 kuna

Mesnice Diskont S dio su ponude tvrtke SIMENTAL – COMMERCE d.o.o. koja je u Tenji osnovana 1993. godine te osim mesnica ima svoju farmu iz koje dolazi dobar dio ponude mesnice. Diskont S nudi domaće, svježe i kvalitetno meso, a ono što je izdvaja od ostalih je ponuda besplatne dostave na vaša vrata! Narudžbe se primaju ponedjeljkom na broj telefona 099/500-2100, a dostava za područje Slavonije je srijedom, a za Baranju četvrtkom.

Iz bogate ponude mesnice izdvajamo farmerske pakete: Svinjski paket 5kg samo 134,50 kuna, Juneći paket 194,50kn, Mix paket 107,60 kuna, Pileći paket 109,50 kuna i Teleći paket 239,50 kuna.

Bezbrižno naručite paket iz udobnosti svoga doma na kućnu adresu putem broja mobitela 099/500-2100, proizvodi će Vam biti dostavljeni besplatno!

Više o ponudi i poslovanju možete pogledati na Facebook stranici Diskonta S Osijek.

Osim besplatan dostave za područje cijele Osječko-baranjske županije Diskont S ima i dvije poslovnice u Osijeku u Strossmayerovoj ulici 194 i Srijemskoj 46, te ih možete posjetiti i uvjeriti se u kvalitetu mesa i drugih proizvoda koje nude.

”Jedite zdravo, kupujte povoljno! Imamo samo najbolje za vas!”

Najbolje reference su od zadovoljnih kupaca pa evo neke od njih:

„Mesnica Diskont S, u Retfali. Nikad nisu visoke cijene, a uvijek bude super.“

„Više puta sam naručio veće količine mesa od Diskonta S putem mobitela. Vrlo sam lako dogovorio s terenskim predstavnikom, meso mi je dostavio u dogovoreno vrijeme, a čobanac i roštilj koji smo pripremili od njega nestali su u trenu. Samo pohvale za uslugu i kvalitetu mesa.“