U sklopu otvorenih dana EU fondova organizirana je i završna konferencija projekta “Uređenje doma Branjin Vrh”

foto:Grad Beli Manastir

U okviru tradicionalnog obilježavanja Europskog tjedna, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije, uz podršku Europske komisije i u sklopu međunarodne kampanje „EU in my region“, organizira još jedne „Dane otvorenih vrata EU projekata” koji će se održati u razdoblju od 9. do 19. svibnja 2019. godine na brojnim lokacijama diljem Hrvatske. Više od 160 uspješnih lokalnih projekata otvorit će vrata zainteresiranim građanima i predstaviti se aktivnošću prema svojoj želji, kao i podijeliti svoja iskustva u korištenju EU fondova.

Grad Beli Manastir ovom prigodom prezentirati će projekt „Uređenje doma Branjin Vrh“, razvojni projekt planiran Intervencijskim planom Grada Belog Manastira i Općine Darda, odnosno organizirati završnu konferenciju tog projekta. Društveni dom u Branjinom Vrhu obnovljen je sredstvima Europske unije putem Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“, a nova namjena objekta usmjerena je djeci predškolskog uzrasta, djeci u nepovoljnom položaju te udrugama i građanima.

Poziva se sva zainteresirana javnost na završnu konferenciju projekta koja će biti održana u petak, 17. svibnja 2019. godine u 10 sati u društvenom domu koji se nalazi u središtu prigradskog naselja Branjin Vrh.