Učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna i članovi MKVC oslikali zidove Klinike za Kirurgiju

Završena je i posljednja faza humanitarne akcije koju su organizirali članovi 5.podružnice Istočna Hrvatska MKVC sa ciljem uređenja Klinike za kirurgiju KBC-a Osijek.

Učenici i nastavnici Graditeljsko-geodetske škole Osijek na čelu s gdin. Ribić oličili su preko 1.000m2 hodnika, čekaonica i soba Klinike za Kirurgiju KBC-a Osijek.

U nastavku projekta uređenja Klinike sudjeluju učenici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna Osijek na čelu s mag. edukacije likovne kulture Tamarom Majer. Učenici će oslikavati zidove Klinike likovima iz animiranih filmova.

 „Iskreno, za ovaj prijedlog odlučila sam se u sekundi, jer znam da je projekt vrijedan uloženog vremena i truda. Radimo zbog dječice, da im barem na taj način uljepšamo bolničke dane, dok učenicima je ujedno zanimljivo i bogato iskustvo.“- Tamara Majer, voditelj projekta. 

Ovom prilikom se zahvaljujemo glavnoj sestri Klinike Suzani Luketić, učenicima i ravnateljici Škole primijenjene umjetnosti i dizajna prof.Kristini Kopf, što su prepoznali vrijednost projekta te se uključili u provedbu istog, kako bi omogućili što ugodniji boravak naših najmanjih sugrađana.“-navodi Goran Dragojević-Gican,  tajnik 5.podružnice Istočna Hrvatska MKVC.