Užas u Belišću! Huligani na utakmici pogodili dječaka raketom u glavu

Foto: Belišće/Facebook

Njihov užasan i nespretan čin objavio je sam klub Belišće, a srećom, dječak nije prošao s teškim ozljedama, no moglo je biti svega.

No nije tu bio kraj kaosu. Jedan pripadnik Barabera, skupine navijača Belišća, teško je ozlijedio šaku, vjerojatno nespretnošću kod korištenja pirotehnike.

”Današnja utakmica, nažalost je postala poprište opasnosti zbog nepromišljene uporabe pirotehnike od strane nekih navijača. Želimo izraziti duboko žaljenje zbog ozljeda koje su proizašle iz ovog incidenta.

Posebno smo pogođeni vidljivom uznemirenošću i strahom malog sakupljača lopti, koji bi trebao uživati u ljubavi prema igri. Nažalost, udarac rakete u glavu ostavio ga je vidno uplašenog i uplakanog, a na svu se sreću nije suočio s ozbiljnijom ozljedom. Također, šaljemo i iskrenu podršku ozlijeđenom navijaču Barabera koji je pretrpio tešku ozljedu šake.

Ovim putem apeliramo na sve navijače da promisle o posljedicama svojih postupaka i odgovorno se ponašaju na sportskim događanjima. Pirotehnika nije igra, već ozbiljna prijetnja sigurnosti svih prisutnih!

Neka ovaj incident posluži kao podsjetnik da je sigurnost uvijek na prvom mjestu. Želimo da sportski duh prevlada, te se nadamo da će se ovakvi događaji ubuduće izbjeći”, objavio je klub.