Zahtjev za odvoz krupnog zelenog otpada

foto: Baranjska čistoća

Projekt ‘Biootpad’ koji podrazumijeva besplatan odvoz vrtnog i zelenog otpada putem specijaliziranih vreća ili smeđih posuda, Baranjska čistoća nedavno je proširila i na uslugu preuzimanja većih količina navedenog otpada s kućne adrese.

Svi korisnici kojima dosadašnji oblici predaje zelenog otpada ne zadovoljavaju potrebe zbog ograničenih kapaciteta, svoje ostatke rušenja i rezanja stabala, veće količine granja i ostalog sličnog otpada koji nastaje u okućnicama, vrtovima i dvorištima, jednom godišnje mogu predati na prijavljenom obračunskom mjestu.

Nova usluga je za sve korisnike Baranjske čistoće također besplatna, a realizira se podnošenjem prijave te nakon prikupljanja dovoljnog broja zainteresiranih korisnika u prvom mogućem terminu.

U privitku se nalazi ‘Zahtjev za odvoz krupnog zelenog otpada’ koji je u svrhu prijave potrebno preuzeti i ispunjen dostaviti pismenim putem na adresu Ulica Republike 11, 31300 Beli Manastir, putem elektroničke pošte na e-mail sasa@baranjskacistoca.hr ili osobno u sjedište Baranjske čistoće radnim danima između 7 i 15 sati.

Za više informacija obratite nam se telefonski na broj 091 622-2895.

Zahtjev