Završeni radovi na uređenju Društvenog doma u Kotlini

foto: Općina Kneževi Vinogradi

Tijekom mjeseca prosinca 2020. završeni su radovi na uređenju društvenog Doma u Kotlini koji su obuhvaćali  radove na vanjskom i unutarnjem uređenju Doma kulture (zamjena stare i dotrajale podne podloge u sali i pomoćnim prostorijama; izrada spuštenog stropa u sali, postavljanje novih vrata u sali, obnova i bojanje zidova i stropova u sali i pomoćnim prostorijama, ugradnja novih rasvjetnih tijela).

Vrijednost izvedenih radova na projektu ˝Uređenje Društvenog doma u Kotlini˝ iznosila je 572.472,39 kuna, a izvoditelj radova bila je tvrtka Ukras d.o.o.. Projekt je sufinanciran od strane Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova kroz Program održivog razvoja lokalne zajednice u iznosu od 400.000,00 kuna a ostatak se financirao iz Proračuna Općine Kneževi Vinogradi.

foto: Općina Kneževi Vinogradi

Cilj projekta bio je poboljšanje standarda kvalitete društvene i kulturne infrastrukture, povećanje kvalitete života mještana naselja Kotline, ali i mještana cijele Općine osiguravanjem adekvatnog prostora za održavanje društvenih i kulturno-umjetničkih sadržaja u naselju Kotlina, kako bi se zaustavio proces depopulacije i pokrenuo održivi povratak na naše područje.

Trenutno je u tijeku proces nabave opreme – stolova, stolica, kuhinjkog namještaja i uređaja.