Željko Cickaj po još jedan mandat uz potporu HDZ-a

Predstavljanje kandidature nezavisnog kandidata i aktualnog načelnika Željka Cickaja održano je danas, 17. travnja ispred dvorca Eugena Savojskog u Bilju. Upravo je na tom mjestu prije četiri godine i počela uspješna suradnja načelnika Cickaja i župana Ivana Anušića jer je rekonstrukcija i obnova Dvorca Savojski zajednički projekt Općine Bilje i Osječko-baranjske županije. Trenutno je u završnoj fazi javna nabava za izradu projektno-tehničke dokumentacije za obnovu dvorca. Riječ je o projektu o kojemu se govori od 2006. godine, a tek zajedničkom suradnjom Cickaja i Anušića, pokrenuta je njegova realizacija.

– Kada vam kao nezavisnom kandidatu tako snažna parlamentarna stranka kao što je HDZ ukaže povjerenje i stane iza vas na općinskim izborima onda to pokazuje da se općina Bilje razvija u dobrom smjeru. Hvala na ukazanom povjerenju i časti županijskom odboru HDZ-a na čelu s Ivanom Anušićem i općinskom odboru HDZ-a na čelu s Branimirom Balažićem, s kojima smo i protekle četiri godine izvrsno surađivali kako u općinskom vijeću tako i na razini županije – rekao je Željko Cickaj prilikom predstavljanja svoje kandidature za još jedan načelnički mandat u Općini Bilje.

Cickaj u izbornu utrku ide s pozicije načelnika u drugom mandatu, a iza njega stoji projekti koji se uspješno realiziraju posljednjih osam godina na području općine, poručio je Ivan Anušić potpredsjednik HDZ-a, predsjednik županijskog HDZ-a i aktualni župan Osječko-baranjske županije.

– Općina Bilje je pokrenuta prije osam godina, a uz povjerenje mještana svih naselja općine Bilje završavat ćemo započete i razvijati nove projekte. Nastavljamo s potporama mladim obiteljima, djeci i studentima kao i osobama starije životne dobi i u planu nam je izgradnja doma za starije i nemoćne osobe, nastavljamo i s izgradnjom komunalne infrastrukture u naseljima Vardarac i Lug. Iako na ove izbore idemo s odvojenim listama, HDZ i moja Nezavisna lista, naši su programi napravljeni u sinergiji i nastavak su našeg dosadašnjeg rada te suradnje sa županijskom i nacionalnom vlasti – rekao je Cickaj.

Izvrsnu suradnju tijekom četverogodišnjeg općinskog mandata pohvalio je i Balažić ističući kako je napravljeno dosta projekata koje je predlagao HDZ te da je za razvoj općine važan kontinuitet u njihovoj daljnjoj realizaciji.

– Tijekom četverogodišnjeg mandata smo često dolazili u Bilje, upravo kako bi pratili razvoj i napredak brojnih zajedničkih projekata. Ovo je općina sa snažnim potencijalima koje općinsko vodstvo prepoznaje, a upravo je to ključno za kvalitetan razvoj zajednice. Drago mi je što mi kao županija i kao najsnažnija politička opcija u Hrvatskoj u načelniku Cickaju imamo partnera te ovim putem želim pružiti apsolutnu podršku načelniku i općinskoj organizaciji HDZ-a i u novom mandatu – rekao je Anušić i dodao kako će iduće četiri godine biti izazovne i bitne te kako je upravo kontinuitet u razvoju općine i sinergija na svim razinama vlasti polazna točka za još snažniji razvoj općine Bilje.