Otvoren natječaj za filantropa 2018. godine za Slavoniju i Baranju

Zaklada Slagalica, uz podršku Zaklade Charles Stewart Mott, po sedmi put objavljuje natječaj za dodjelu Nagrade Johann Kohlhoffer za filantropa godine Slavonije i Baranje za poslovne subjekte koji su tijekom 2018. godine na najdjelotvorniji način podržali neprofitne akcije ili organizacije od općeg dobra i interesa.Svrha ove Nagrade je prepoznati i javno istaknuti tvrtke i obrtnike koji svojom materijalnom i financijskom podrškom daju najbolji primjer drugima i postavljaju standarde kojima bi trebalo težiti u svijetu odgovornog poslovanja. 

Zaklada Slagalica dodijelila je već ukupno devet nagrada tvrtkama i obrtima s područja Slavonije i Baranje. Prošle godine nagrada je dodijeljena tvrtki Zadravec d.o.o. iz Branjinog Vrha te obrtu BRAJKO TRANSPORTI iz Piškorevaca. 

Za Nagrade se mogu nominirati:

1.      domaće male i srednje tvrtke

2.      ogranci stranih tvrtki koje posluju na području Republike Hrvatske obrtnici,

3.      te korporativni fondovi i zakladekoji su tijekom 2018. godine podržali neku društvenu ili neprofitnu akciju ili organizaciju na području Brodsko-posavske, Osječko-baranjske, Požeško-slavonske, Virovitičko-podravske i/ili Vukovarsko-srijemske županije. 

Svoje kandidate za nagrade mogu nominirati: neprofitne organizacije i ustanove, mediji, PR i marketinške agencije, obrti i trgovačka društva registrirana u Republici Hrvatskoj kao i same tvrtke i obrtnici. Nagrada se dodjeljuje u dvije kategorije:• za tvrtke• za obrtnike Tvrtka ili obrt može biti nominirana za aktivnosti provedene od 1. siječnja do 31. prosinca 2018. godine.Samo cjelovite prijave pristigle u navedenom roku i na za to predviđenom obrascu će biti razmotrene.

Obrasci i upute za prijavu su dostupni na mrežnoj stranici Zaklade. Ispunjeni obrasci mogu se poslati na mail adresu: info@zaklada-slagalica.hr Rok za dostavu popunjenih prijava i prateće dokumentacije je 28. veljače 2019. godine. 

Odluku o dobitnicima, nakon detaljnog pregleda svih nominacija, će donijeti neovisni Odbor za dodjelu Nagrade koji čine istaknute osobe iz područja gospodarstva, neprofitnog sektora, medija te Zaklade Slagalica vodeći se jedinstvenim kriterijima.