Baranja info danas slavi 4. rođendan!

Najveći i najčitaniji baranjski portal danas slavi svoj četvrti rođendan. Uz aktivne ljude i dobre ideje 4. travnja 2015. Baranja info počela je s radom. Od ideje malih ljudi u kratkome roku portal je postao jedan od najznačajnijih na području Baranje, ne samo kao informativnih portal nego i kao brand, za sve to zaslužni su čitatelji. Kako bi nastavili rad uzlaznom putanjom u planu su novi projekti, izazovi i dobre priče.

Prosječna mjesečna posjećenost portala Baranja info je 90 000 posjeta, a stranice na dnevnoj bazi budu pregledane 250 000 puta. Ovi rezultati nisu mogući bez vjernih čitatelja, kojih je sve više.

Danas, nakon četiri godine rada, Baranja info može se pohvaliti s mnogim klijentima koji koriste uslugu medijskog praćenja i oglašavanja. Surađivanje s udrugama, obrtima, tvrtkama, institucijama, OPG-ovima te lokalnim i županijskim jedinicama za cilj ima bolje javno informiranje zajednice na lokalnoj razini.

„Najveći ponos Baranje info su naši čitatelji jer su oni naš motiv da svakim danom budemo još bolji i uspješniji. Uskoro ćemo uvesti još dodatnog sadržaja, tako da nas pratite.“ – poručio je Marko Balukčić, osnivač i glavni urednik Baranje info.

Hvala Vam i pozivamo Vas da i dalje budete dio najvećeg i najčitanijeg baranjskog portala te da zajedničkim snagama stvorimo bolju Baranju!

Vaša Baranja info