22. Osječki jesenski sajam

22. osječki jesenski sajam održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske, Ministarstva poljoprivrede, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatske obrtničke komore, Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka.

Ulaz na manifestaciju je slobodan, a svi zainteresirani dobrodošli su na sajamski prostor Pampas od 4. do 6. listopada u vremenu od 10 do 19 sati.

U okviru sajamske priredbe održavaju se i Dani meda – 24. nacionalno ocjenjivanje kvalitetnih sorti meda, 6. izložba ženskog poduzetništva, 3. izložba braniteljskog poduzetništva te Hrvatsko-mađarski poslovni susret.

Direktor Osječkog sajma Alen Vukašinović naglasio je kako će na 2 tisuće četvornih metara zatvorenog i 3 tisuće četvornih metara otvorenog prostora posjetitelje dočekati oko 200 izlagača.
-Osječki sajam tu je kao filtar i jamac kvalitete, a želim naglasiti da se u subotu u organizaciji Osječkog sajma održava i Sajam antikviteta pa će toga dana uz 200 izlagača na 22. osječkom jesenskom sajmu biti i 140 izlagača koji će izlagati na Sajmu antikviteta. Ukupno je to brojka od oko 340 gospodarstvenika i gospodarskih subjekata koji će izlagati u Osijeku. – istaknuo je direktor Osječkog sajma.