Ovog vikenda Mjesec baranjske kuhinje u Bilju i Batini

foto: TZ Bilje

Ovaj vikend u Batini i Bilju očekuje vas sarma u zemljanom loncu i kiseljenje kupusa te riba u zemljanoj tanjurači i pečena babuška u tandoru.

Mjesec baranjske kuhinje, koji je započeo 5. listopada i traje do 25. listopada 2025. godine, nastavlja se ovog vikenda zanimljivim gastro događanjima. Ljubitelji tradicionalnih jela moći će uživati u pripremi i degustaciji domaćih specijaliteta na dvije različite lokacije.

U subotu, 18. listopada, u Batini će se održati radionica „Sarma u zemljanom loncu i kiseljenje kupusa“.

Dan poslije, u nedjelju, 19. listopada, gastro priča seli u Bilje, na OPG Čudesna šuma. Tamo će se pripremati riba u zemljanoj tanjurači i pečena babuška u tandoru, uz mogućnost kušanja domaćih specijaliteta.

Rezervirajte svoje mjesto već sada – prijave su online putem linka.