Akcija za stradale životinje u Australiji

Vinkovačka udruga Samo Pozitivno organizirala je akciju prikupljanja donacija za stradale životinje u Australiji. Naime, potaknuti razarajućim i pogubnim požarima kojima je pogođena ova zemlja, odlučili su pomoći ugroženim i stradalim životinjama čija su staništa opustošena.

Akciji su se pridružili Javna vatrogasna postrojba Vinkovci te Javna vatrogasna postrojba Čepin, DVD Čepin, DVD Kneževi Vinogradi te Vatrogasna zajednica Baranje. 

Rođak jedne članice iz Udruge “Samo pozitivno”, porijeklom Vinkovčanin, živi u Melbourneu i koji je ugledni homeopat sa svojom privatnom praksom i veliki ljubitelj životinja, redovito izvještava članove Udruge o stvarnom stanju.

D.V.D. Kneževi Vinogradi poziva sve zainteresirane da se pridruže ovoj hvale vrijednoj, humanitarnoj akciji za pomoć životinjama u Australiji.
Pomoći možemo na više načina:
1. Šivanjem vrećica za mladunčad, takozvane “joey pouch”
2. Doniranjem: nekorištenih dekica za dojenčad i djecu, materijala za šivanje potrepština, tetra pelena, pelena za životinje, bočica za bebe, podloške, zavoje za ozljeđene šapice i ostale medicinske opreme, ili bilo čega drugoga za što smatrate da može biti od koristi za njegu napaćenih životinja
3. Doniranjem novca neophodnog za plaćanje skupe poštarine za paket koji od srca šaljemo u pomoć kontinentu u nevolji, jer bez obzira koliko su bogatiji od nas, iscrpljeni su dugotrajnom borbom sa plamenom, i pomalo gube bitku za očuvanje svog, ali i NAŠEG ZEMALJSKOG životinjskog carstva.
4. Uplatu za materijal i šivanje možete uplatiti kao donaciju na žiro račun udruge “Samo Pozitivno” IBAN: HR4423400091110892810, poziv na broj datum i svrha za životinje u Australiji.
5. Također, postoji mogućnost da u prostorijama D.V.D.-a Kneževi Vinogradi organiziramo kreativnu radionicu za šivanje.

Poznato je da naš narod ima veliko srce, pa vas molimo da se ujedinimo, podupremo ovu akciju i dokažemo da naše srce nesebično kuca za bilo koga u nevolji!

Svoje darove možete donijeti u naš vatrogasni dom (Kneževi Vinogradi, Hrvatskih branitelja 1B) od ponedjeljka 20.02.2020. godine do četvrtka 23.02.2020. godine, i u petak 24.02.2020., u vremenu od 09.00 do 12.00 sati., kako bismo u poslijepodnevnim satima vaše darove mogli odnijeti u Vinkovce.

Za sve upute i podrobnije informacije molimo Vas da kontaktirate Renatu Čete na broj telefona: 098/136-1126 ili Marka Barčana na broj telefona: 091/390 3909