Nogometni klub Vardarac organizira školu nogometa

Od 20. siječnja nogometni klub Vardarac će  organizirati  školu nogometa za početnike. Ovim putem pozivaju sve mlade koji su zainteresirani, kako  dječake tako i djevojčice između 5 i 10 godina da se bez ustručavanja prijave.

Dario Kiš, član uprave nogometnog kluba Vardarac, izvijestio nas je o njihovom povijesnom uspjehu, naime, njihova momčad postala je najbolja u svom rangu natjecanja, u jesenskoj sezoni prvenstva 2019.-20.

Spomenuo je da će ubuduće veliki naglasak staviti na razvoj pionira. Pionire u klubu žele podići na istu razinu kvalitete kao i seniore. Željeli bi privući igrače iz cijele Baranje kako bi okupili najbolje nogometaše s ovog područja. Tako je njihov novi program za ovu godinu, koji je namijenjen najmlađima, ujedno poslužio njihovim ciljevima. Od 20. siječnja pokrećemo nogometnu školu za početnike na koju bismo željeli skrenuti pozornost dječacima i djevojčicama između 5 i 10 godina, koje zanima nogomet- rekao je Dario Kiš, dodajući da bi se treninzi održavali tri puta tjedno, tijekom zimskih mjeseci u sportskoj dvorani u Lugu, a od proljeća na nogometnom igralištu u Vardarcu. Treninzi će biti besplatni i vodit će ih profesionalni treneri, pružajući igračima i potrebnu sportsku opremu.

-Želimo educirati što više mladih ljudi za koje se nadamo da će jednoga dana ojačati nogometnu momčad Vardarca- naglasio je Dario. Također je napomenuo da se uspjesi njihove momčadi nastavljaju te da su se u subotu plasirali u polufinale malonogometnog turnira u Belom Manastiru.Tijekom turnira, predsjednik nogometnog kluba Vardarac, Atila Kiš, prepoznat je po svojim dugogodišnjim sportskim aktivnostima kao igrač, trener i predsjednik te mu je dodijeljeno priznanje od strane Zajednice športksih udruga Grada Belog Manastira.