Besplatna predstava “Mendolena i Matija” u Dječjem kazalištu Branka Mihaljevića

Na samom kraju sezone 2023./2024. poklanjamo našim vjernim gledateljima besplatnu hit predstavu “Mendolena i Matija” u subotu, 29. lipnja s početkom u 18 sati!

Ova interaktivna uspješnica autorski je projekt  Arete Ćurković, Gordana Marijanovića, Ivanke Mazurkijević, Damira Martinovića – Mrleta i Marija Tomaševića. Vesela je ekipa prema predlošku nekoliko priča iz slikovnice Damira Martinovića Mrleta iz Leta 3 uspješno uprizorila sjajnu predstavu koju možete pogledati i vi i to potpuno besplatno. Naši glumci, uporni tragači za srećom Areta Ćurković i Gordan Marijanović vode vas na Institut srećosrceljubizma kako bismo svi zajedno izbrisali lažni sjaj vanjštine i u sebi pronašli radost trenutka.

Glazbu potpisuju Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle, a u predstavi se mogu čuti i songovi s albuma “Kišni razdraganci”. Za scenografiju i kostime zaslužan je Mario Tomašević, dok oblikovanje svjetla potpisuje Igor Elek.

Besplatne ulaznice mogu se podići na blagajni kazališta svakodnevno od 8 do 15 sati!

Veselimo se vašem dolasku na zadnju vikend predstavu u ovoj sezoni!-poručili su iz Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića.