Bowling u Šećerani: Turnir, dječji rođendani, brojne akcije tijekom zimskih praznika

foto: MB Press

Udruga Projekt građanske demokratske inicijative organizira brojne akcije i popuste tijekom zimskog razdoblja za djecu i mlade u kuglani, kojom opravljaju, u Šećerani.

Za školarce od 10 do 18 godina pripremili su zimske praznike uz bowling od 24. prosinca do 9. siječnja. Za to razdoblje organizirana je akcija od pet termina kuglanja od sat vremena po osobi za 100 kuna. Akciju je moguće iskoristiti u bilo kojem vremenskom terminu za navedeno razdoblje. Potrebno je okupiti društvo i doći kuglati u Šećerani pet puta, te će to po osobi koštati 100 kuna, dakle svaki termin 20 kuna. Ekipa sadrži od dvoje do šestero članova.

Također, organizirana je akcija proslave dječjih rođendana od ponedjeljka do petka po cijeni od 300 kuna umjesto 400 kuna. Proslava rođendana tijekom tjedna uključuje dva sata druženja uz kuglanje, animaciju, personalizirane vesele dekoracije, čaše, tanjuri, osvježenje, glazba te poklon za slavljenika. Ova akcija se odnosi na grupu od šestero djece te se za svako dodatno dijete plaća 50 kuna.

Za nedjelju, 19. prosinca, organiziran je turnir u bowlingu za sve starije od 16 godina s početkom u 18 sati. Kotizacija po osobi je 20 kuna. Ekipu je potrebno prijaviti ranije.

Kuglana se nalazi na adresi Ulica žrtava Domovinskog rata 25 u Šećerani, a sve informacije, prijave i rezervacije moguće su na broj 0995288074.

Bowling u Šećerani dio je projekta društveno odgovorno poduzetništvo te se sav prihod koristi za stambenu zajednicu, odnosno život mladih koji izlaze iz udomiteljskih obitelji, a u budućnosti će živjeti u PEER centru.