Čvarak Fest u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir oduševio prisutne

U Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir održan nezaboravan događaj – Čvarak Fest, koji je izmamio osmijehe i oduševljenje svih prisutnih. Ova gastro radionica pružila je korisnicima priliku da uživaju u autentičnim okusima tradicionalne kuhinje, stvarajući posebno ugodno ozračje u domu.

Glavne zvijezde festivala bile su svježe pripravljeni tradicionalni čvarci i kobasice, koje su se mogle kušati uz kuhano vino, mirisni kruh s mašću i crvenom paprikom. Ovaj kulinarski doživljaj omogućio je korisnicima da se podsjećaju na ukuse i mirise domaćeg kraja, pružajući im osjećaj topline i nostalgije.

Osoblje Doma za starije i nemoćne osobe Beli Manastir zaslužuje posebno priznanje jer su se pobrinuli da sve protekne u najboljem redu. Njihova predanost i trud osigurali su da korisnici uživaju u svakom trenutku manifestacije, stvarajući ugodnu atmosferu zajedništva.

“Financijska podrška Grada Belog Manastira bila je ključna za uspjeh ovog događaja, jer je omogućila nabavku svih potrebnih namirnica. gradonačelnik Tomislav Rob, iako nije mogao osobno prisustvovati zbog nepredviđenih obaveza, pružio je snažnu podršku, a organizatori su izrazili zahvalnost za njegovu velikodušnost i donaciju. Ovaj Čvarak Fest ostat će urezan u lijepom sjećanju svih prisutnih. Neka ova manifestacija bude samo početak, donoseći još mnogo trenutaka zadovoljstva, radosti i zajedništva u Domu za starije i nemoćne osobe Beli Manastir.” – Rekao je ravnatelj Tomislav Peran