Dani otvorenih vrata fitness centara 2020.

Gradski savez za sportsku rekreaciju „Sport za sve“ Osijek u suradnji s fitness centrima grada Osijeka i ove godine organizira “Dane otvorenih vrata fitness centara”. Isti će trajati od ponedjeljka, 17.2.2020. godine do nedjelje, 23.2.2020. godine. Tijekom ovoga tjedna građani će moći besplatno posjetiti gotovo 30 fitness centara u gradu Osijeku. Ova aktivnost organizira se u sklopu projekta “Zdravko je krenuo”, kojemu je osnovni cilj poticati građane na aktivno bavljenje sportskom rekreacijom. Projekt je namijenjen svim dobnim skupinama, svim građanima neovisno o njihovoj tjelesnoj kondiciji i za sve sudionike potpuno je besplatan, stoga i u “Danima otvorenih vrata fitness centara” mogu sudjelovati sve dobne skupine. 

Popis svih fitness centara koji sudjeluju u ovome projektu moguće je pročitati ovdje: http://bit.do/danifitnessa. Pozivaju se svi građani koji imaju želju posjetiti određeni fitness centar i provjeriti što imaju u svojoj ponudi da iskoriste ovih tjedan dana i učine nešto dobro za svoje zdravlje. Nije potrebna prijava za sudjelovanje u projektu niti dodatan angažman od strane građana, nego je dovoljno samo da građani kontaktiraju fitness centre koje žele posjetiti i provjere u kojim terminima mogu doći i sudjelovati u besplatnim treninzima. Ponuda treninga različita je od fitness centra do fitness centra, stoga je preporučljivo iskoristiti ovu mogućnost i upoznati se s raznolikošću ponude koju naš grad na ovom području nudi. Svi detalji vezani uz ovu aktivnost te uz projekt “Zdravko je krenuo” dostupni su na Facebook i Instagram profilu  @sportzasveosijek. 
Po dolasku u fitness centar građani će se upisati u evidencijsku listu na temelju čega će steći pravo na “Zdravkovu” člansku iskaznicu i naljepnicu za sudjelovanje u ovoj aktivnosti. Građani koji budu željeli skupljati naljepnice, naljepnicu za Dane otvorenih vrata fitness centara moći će preuzeti po završetku aktivnosti u sjedištu Saveza na adresi Istarska 1, Osijek (Srednjoškolsko igralište). Svakog mjeseca održava se jedna aktivnost u sklopu projekta “Zdravko je krenuo”, a svi građani koji skupe šest naljepnica u godini sudjeluju u završnom izvlačenju u kojemu Zdravko vrti svoj sportski bubanj i proglašava dobitnike brojnih sportskih nagrada poput paketa ulaznica za bazene, ulaznica za nogometne utakmice, članarina u fitness centrima i sportskim klubovima, sportske opreme i mnoštva drugih. Nadamo se da će odaziv na Dane otvorenih vrata fitness centara i ove godine biti iznimno velik te da će građani iskoristiti priliku i napraviti veliki korak u brizi za vlastito zdravlje.
Najavni videozapis nadolazeće aktivnosti moguće je pogledati klikom na sljedeći link: https://www.facebook.com/sportzasve.osijek/videos/219533426115923/