Dnevni servis: Prometne nesreće – pijan sletio s ceste

foto: ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko – baranjske evidentirano je šest prometnih nesreća s materijalnom štetom.  

Na području Osijeka dogodile su se tri prometne nesreće, dvije prometne nesreće na području Našica i jedna prometna nesreća na području Đakova.

Alkoholiziran sletio s ceste

Jučer, na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirana su 2 vozača osobnog automobila koji su imali nedozvoljenu prisutnost alkohola u krvi.

Oko 21 sat, u Našicama, dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila 43-godišnji hrvatski državljanin iz Markovca Našičkog je zbog neprilagođene vožnje sletio s ceste nakon čega je napustio mjesto događaja.
Brzom intervencijom policije vozač je pronađen te mu je evidentirana prisutnost alkohola u krvi od 1,85 grama po kilogramu, nakon čega je je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 28 300 kuna, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 9 negativnih prekršajnih bodova.