Koncert Halida Bešlića kao vrhunac “Suljoškog ljeta 2024”

Općina Kneževi Vinogradi najavila je bogat program manifestacija pod nazivom „Suljoško ljeto 2024“ koji će obogatiti ljetne mjesece za domaće stanovništvo i posjetitelje. Program uključuje preko 30 različitih događanja koja će se održati na području Općine.

Među najzanimljivijim događanjima su „Wine&walk“, „Vinatlon“, malonogometni turnir, koncert Halida Bešlića, „Najtrofejnija hrvatska fišijada“, International Borac Cup, Dan pustaraša i vinski maraton. Organizatori se nadaju da će ove manifestacije privući velik broj posjetitelja, promovirajući bogatstvo turističkih sadržaja, događanja i vrijednosti kojima ovaj kraj obiluje.

Općina Kneževi Vinogradi poznata je po vrhunskoj gastro, etno i eno ponudi, a sudionici manifestacija moći će uživati i u raznovrsnim sportskim i kulturnim događanjima. Uz to, posjetiteljima će biti dostupna bogata kupališna i zabavna sezona na SRC Kneževi Vinogradi, kao i prilika za uživanje u prirodnim ljepotama te jedinstvenoj arhitekturi vinskih cesta i podruma.

Zahvaljujući angažmanu organizatora i brojnih volontera, ove manifestacije doprinijet će dodatnom pozicioniranju Općine Kneževi Vinogradi kao vrhunske destinacije kontinentalnog turizma. Organizatori vjeruju da će “Suljoško ljeto 2024” privući posjetitelje ne samo iz županije i istoka Hrvatske, već i šire.