Navijačima prvi put otvorena vrata novog stadiona u Osijeku

foto:MB PRESS

Dan otvorenih vrata, odnosno Dan otvorenih tribina organizirali su iz NK Osijeka, sve ne bi li se navijači imali prilike pobliže upoznati s novim modernim stadionom bijelo-plavih na kojem će ih momčad moći bodriti već za tri tjedna. Mnogobrojni navijača imale su priliku obići stadion o čijim se karakteristikama već mjesecima priča i uvjeriti se iz prve ruke kako sve izgleda.

Prvu prvenstvenu utakmicu Osijek će u Opus areni igrati 22. srpnja, za točno tri tjedna, na otvaranju sezone HNL-a u goste stiže Slaven Belupo.

Sam događaj otvorenih tribina pohodilo je više od pet tisuća navijača budući da su gotovo svi leci s najvažnijim informacijama o ulaznicama podijeljeni, pa nema dvojbe da će i interes za dolazak na utakmice biti velik.

Zagrijavanje je uspješno odrađeno, 5. srpnja počinje prodaja godišnjih ulaznica, a sve kao uvertira u kulminaciju svega odnosno prvih utakmica koje će se odigrati. A do tada će biti još zanimljivosti za navijače. Klupski kafić Pampas Caffe je otvoren, uskoro slijedi i predstavljanje dresova…