Nk Borac Kneževi Vinogradi organizira 4. po redu International Borac Cup

foto:MB PRESS

Četvrto izdanje Intenational Borac cupa po prvi puta se igra dva dana, a okupiti će najbolje što je naša regija mogla ponuditi.

Na turniru će sudjelovati 32 ekipe iz pet različitih zemalja Hrvatske, Srbije, Mađarske, Bosne i Hercegovine i Slovenije koje će predstavljati njihovi najbolji klubovi. Na ovogodišnjem turniru će sudjelovati Gnk Dinamo, Hnk Hajduk, Fk Crvena Zvezda, Fk Vojvodina, Nk Osijek, Hnk Rijeka, Nk Lokomotiva Zagreb, Fk Sarajevo, Nk Olimpija Ljubljana, Ferencvaroš, Mtk Budimpešta i mnogi drugi.

Ovaj međunarodni turnir, obzirom na popis sudionika, zasigurno će zauzeti mjesto najznačajnijeg turnira u široj regiji za ovaj uzrast mladih nogometaša, a obzirom na renome klubova koji su na turnir uputili svoje mlade nogometaše, riječ je o prvorazrednom sportskom događaju, jer vrlo je vjerojatno kako se među mladim talentima koji će od 27. do 28. kolovoza istrčati na nogometne terene SRC Kneževi Vinogradi krije i poneko buduće veliko nogometno ime, neki novi Ronaldo, Messi… ili pak budući Rakitić, Modrić… tko zna!“