NK Hajduk Popovac krenuo s pripremama za drugi dio sezone

FOTO: MB PRESS

Ovaj tjedan NK Hajduk Popovac krenuo je s pripremama za proljetni dio sezone. Klub trenutno igra u Prvoj županijskoj ligi i nalazi se na predzadnjem mjestu s 11 bodova. S obzirom na loše rezultate u jesenskom dijelu sezone, ove godine je došlo do rekonstrukcije uprave koja broji 9 članova i izabrana je na skupštini 8. siječnja.

Nova uprava dovela je i trenera Zdenka Gorupa, čiji je prvi cilj zadržavanje Hajduka u Prvoj županijskoj ligi. S obzirom na to da je prijelazni rok do 28. veljače u klubu očekuju pojačanja.

„Nova uprava uhvatila se posla da dovede klub na viši nivo, prvi nam je cilj borba za ostanak u Prvoj županijskoj ligi, bit će napeto i žestoko, ali ne odustajemo od zacrtanih ciljeva. Doveli smo i novog trenera za kojega vjerujemo da može napraviti dobar posao. Također ćemo pokušati dovesti nove igrače za vrijeme trajanje prijelaznog roka. Dugoročni nam je cilj da igramo u Prvoj županijskoj ligi i da budem minimalno u sredini ljestvice” rekao je predsjednik NK Hajduka Popovac, Zvonko Jagarinec.

„Vjerujem da ćemo ostati u Prvoj županijskoj ligi, to nam je plan, jer da ne vjerujem ne bi se prihvatio posla. Zato ćemo naporno trenirati kako bismo spremni dočekali drugi dio sezone” rekao je trener NK Hajduka Popovac, Zdenko Gorup.

Predsjednik: Zvonko Jagarinec, Trener: Zdenko Gorup / NK Hajduk Popovac