Obavijest grada Belog Manastira o izdavanju propusnica za napuštanje mjesta prebivališta i stalnog boravka

Obavještavaju se građani s područja Grada Belog Manastira da je dana 23. ožujka 2020. godine stupila na snagu odluka Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u Republici Hrvatskoj.

Stožer civilne zaštite Grada Belog Manastira izdaje, ovjerava i potpisuje propusnice za ulazak i izlazak s područja prebivališta ili stalnog boravišta u Gradu Belom Manastiru samo za slučajeve vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci, starijim osobama te za slučaj kupovine hrane ili osnovnih potrpština.

Napominjemo da propusnice nisu potrebne za kretanje unutar mjesta prebivališta ili stalnog boravka, dakle unutar Grada Belog Manastira i prigradskih naselja ( Branjin Vrh, Šumarina, Šećerana).

Zahtjevi za izdavanje propusnica podnose se nadležnom stožeru isključivo u elektroničkom obliku na e-mail adresu: infograd@beli-manastir.hr.

U zahtjevu je potrebno navesti osobne podatke ( ime, prezime, OIB ), razlog za izdavanje odobrenja (vitalni obiteljski razlozi iz točke II. Odluke) i trajanje (do maksimalno 30 dana)

Sve informacije i upite možete dobiti na infograd@beli-manastir.hr ili na broj telefona 095/8905-397.

Zahtjev za izdavanje propusnice možete preuzeti ovdje.