Održan Obiteljski dan u Batini

Nogometni klub Napredak iz Batine, u subotu 15. srpnja je organizirao Obiteljski dan- cjelodnevnu zabavu za djecu i odrasle, koja se organizira već zadnjih par godina. Svake godine je program isti uz neke sitne izmjene ali je fokus uvijek na dobroj zabavi i druženju.


Sve je započelo u jutarnjim satima, s početkom u 10 sati s dječjom utakmicom. Prijavilo se četiri kluba, NK “Mladost” Draž, NK “Napredak” Batina, FK “Sport” Bezdan i ekipa slobodne formacije “Pobjednici”. U finalu je zasluženo pobijedio NK “Mladost” Iz Draža, drugo mjesto je otišlo “Pobjednicima” a treće mjesto FK “Sport”.
Prva tri mjesta su pokupila i zaslužene medalje, a svi sudionici su dobili i zahvalnice.
Nakon utakmice je uslijedio cross, prvo su se natjecale curice, a zatim dječaci. Pobjednici su odnijeli medalje, a ostali zahvalnice kao i u nogometnom dijelu.
Za one željne sudjelovanja u sportskim igrama, organizatori su vodili nekoliko dječjih igara gdje su se mališani zabavljali, nakon čega je uslijedilo pravo osvježenje, pjena party. Vatrogasci DVD-a Batina su napravili pravi spektakl za mališane koji su uživali u pjena partiju i osvježenju. Osim navedenog, djeca su mogla uživati u napuhancu i trampolinu.

U poslijepodnevnim satima je uslijedio Turnir ulica gdje je bilo prijavljeno šest ekipa. Ekipe su se sastojale od naziva ulica iz Batine. Posebnost ovog djela je upravo ta što su se prijavili i natjecatelji koji su rekreativci i zaljubljenici u nogomet. Prijavljena je Dunavska ulica, Košut Lajoša, Košut Lajoša II, Vladimira Nazora, Srednja ulica i jedan izuzetak koji nije pripadao nazivu ulica, OPG Tufeković.
U finalu su igrali Dunavska protiv Srednje ulice, a pobjedu je odnijela Dunavska i to drugu godinu za redom.
Nakon sportskog dana uslijedila je zabava uz živu glazbu do kasnih večernjih sati.