Općina Kneževi Vinogradi dodijelila nagrade za najbolje osmaše i najboljeg srednjoškolca

U prostorijama Općine Kneževi Vinogradi, u četvrtak 20.srpnja održana je dodjela nagrada najboljim osmašima i najboljem srednjoškolcu s područja općine.

Vrijedne nagrade uručio je općinski načelnik Vedran Kramarić uz pohvale za sve uspjehe, uloženi trud i iskazano znanje, te im zaželio uspješan nastavak školovanja.

Za najboljeg srednjoškolca temeljem Javnog poziva proglašen je Valentino Rabi iz Kamenca. Njegov odličan uspjeh s prosjekom ocjena 5,0, doveo ga je do nagrade u vrijednosti 132,27 €, laptopom i sezonskom ulaznicom za bazene na SRC Kneževi Vinogradi.

Za najboljeg osmaša na prijedlog Osnovne škole Kneževi Vinogradi proglašen je Fran Petričević iz Kneževih Vinograda, a za najboljeg osmaša na prijedlog Osnovne škole Zmajevac proglašena je Ester Anđal iz Zmajevca.

Nagrade su dodijeljene temeljem Programa poticanja obrazovanja na području Općine Kneževi Vinogradi za period 2018.- 2023. godine, a Općina je najboljeg osmaša Osnovne škole Kneževi Vinogradi i Osnovne škole Zmajevac nagradila s potporom u iznosu vrijednosti kompleta knjiga za sljedeću školsku godinu i tabletima.

Čestitamo svima i nadamo se da će ovaj primjer pokazati kako se dobar trud, zalaganje i izvrsnost ipak primjećuje.