Općina Kneževi Vinogradi udrugama dodijelila ugovore u vrijednosti gotovo 255 tisuća eura

Načelnik Vedran Kramarić i predsjednici 32 udruge potpisali su jučer u prostorijama Restorana Panon na SRC Kneževi Vinogradi ugovore o dodjeli novčanih sredstava temeljem Javnog natječaja za financiranje programa i projekata udruga od interesa za opće dobro na području Općine Kneževi Vinogradi u 2023. godini i Javnog natječaja za financiranje manifestacija udruga na području Općine Kneževi Vinogradi u 2023. godini.

Načelnik je čestitao na uspješno prijavljenim programima, projektima i manifestacijama te se zahvalio svim udrugama na njihovom trudu i doprinosu koji ulažu u kreiranje i stvaranje društvenog, kulturnog, socijalnog i sportskog sadržaja i aktivnosti na području naše općine a kojima se unaprjeđuje kvaliteta života stanovništva te ujedno promovira Općina Kneževi Vinogradi.

Ukupan iznos novčanih sredstava koji je dodijeljen za financiranje programa i projekata udruga iznosi skoro 210 tisuća € (1,6 milijuna kn), dok će se putem natječaja za manifestacije udruga financirati 12 manifestacija s ukupnim iznosom novčanih sredstava od skoro 45 tisuća € (335 tisuća kn).