Opus arena bit će otvoren uz pjesmu benda Vinyl 33

foto: NK OSIJEK

Nakon singlova “Lijepa i lažljiva moja” te “Mijenjaš moje boje”, kojima su se predstavili široj publici, osječki bend Vinyl 33 objavio je emotivnu posvetu svome gradu u obliku nove pjesme “Osijek (Moj grad)”.

Vječna ljubav prema Osijeku bila je dovoljan moti Vinylovcima da napišu, kako sami kažu, svoju najljepšu pjesmu do sada. Melodija novog singla doputovala je i do NK Osijeka, koji je odlučio premijerno prikazati spot na otvorenju najmodernijeg nogometnog stadiona u Hrvatskoj, Opus Arene. Uz emitiranje spota, Vinyl 33 će pred prepunim stadionom premijerno izvesti svoju odu gradu Osijeku. U pjesmi se osim Vinyla 33 pojavljuje cijenjeni osječki pjevač Igor Delač te Dječji zbor “Lipa”.

San svakog autora i glazbenika je da bude odabran izvoditi svoju pjesmu na ovakom velikom i povijesnom događaju u svom gradu – za nas je ovo veće od sna“, izjavio je jedan od članova benda, Ivan Milić.

Glazbu i tekst pjesme “Osijek (Moj grad)” potpisuju Ivan Milić i Marin Ćurković, dok je uz producenta Stjepana Rudinskog pjesmu aranžmanski oblikovao čitav bend. Sve zapaženiji bend na domaćoj glazbenoj sceni nastavlja hrabro koračati prema prvom studijskom albumu. Iznimno autorsko i sviračko umijeće očituje se u svakoj novom pjesmi, a kulminacija dosadašnjeg autorskog rada upravo je pjesma “Osijek (Moj grad)” te prilika da pred prepunim stadionom opjevaju svoju ljubav prema rodnom gradu. S veseljem očekujemo najavljeni videospot te sve ono što nam predstoji u nastavku karijere sve popularnijeg benda.