Pomoću Baranje info izgradite svoj brend!

Osobna marka je prodaja: „Nije važno koga znate, već tko zna vas.“ Jeffrey Gitomer

Tvrtka MB-PRESS osmislila je kampanju za sve novoosnovane tvrtke, obrte, OPG-ove, SPG-ove i sve one koji su u protekle dvije godine odlučili ponuditi svoje proizvode i usluge na tržištu Baranje. Budući da volimo Baranju i da smo svoj rad posvetili upravo informiranju ljudi s tog područja, želimo pomoći da se i za Vas čuje! Čitatelji najposjećenijeg baranjskog portala – Baranje info pretežno su stanovnici Baranje, Osijeka i okolice zbog čega je upravo naš portal idealno mjesto za promidžbu Vaših proizvoda i usluga. Osmislili smo jedinstvene usluge i pakete upravo za Vas! Društvene mreže, promotivni članci i banner oglašavanje dio su ponude, a to su alati kojima direktno dolazite do ciljane publike.

Malo o nama 

MB-Press je osnovan 2016. godine s ciljem da ponudi objektivne, istinite i pravovremene informacije s područja Baranje i Slavonije.

U svom vlasništvu ima dva portala: Baranja info i Slavonija info.

MB-Press nudi usluge promidžbe, odnosa s javnošću, medijskog servisa, reportaža, osmišljavanje i provedbu promidžbenih kampanja i drugo. Više od 6 godina vodimo najčitaniji baranjski portal i imamo veliko iskustvo u marketinškom, novinarskom i uredničkom poslovanju.

Brojke Baranje info

Baranja info na svojoj Facebook stranici ima više od 15.100 oznaka ”Sviđa mi se” i više od 15.800 pratitelja. Bilježi mjesečno preko 43.000 zasebnih posjetitelja na portalu, preko 130.000 posjeta i preko 200.000 pregleda članaka. Ove brojke su garancija da će objave PR članaka na Baranji info doći do većine kućanstava na području Baranje te da će banner biti prikazan više od 200.000 puta mjesečno. 

Akcijska ponuda novoosnovanim tvrtkama

1.            Objava PR članaka jednom tjedno na portalu Baranja info te podjela na društvenim mrežama  već od 70,00 kuna. Uz to nudimo stručnu doradu PR članaka.

2.            Izlazak na teren, fotografiranje i izrada PR članka ili priče te objave na portalu i društvenim mrežama već od 300,00 kuna.

3.            Izrada i vođenje stranica na društvenim mrežama već od 250,00 kuna mjesečno.

4.            Izrada i objava banner oglasa na portalu već od 200,00 kuna mjesečno.

Dodatne informacije o ponudama, kao i ostalim uslugama pogledajte na internetskoj stranici MB-Press ili nas kontaktirajte na maila: info@mbpress.hr ili mobitel 098/926-1643.

Provjerite i Vi zašto nam je do sada svoje povjerenje ukazalo više od 70 klijenata!