Poseban nakit za posebnu osobu – Morpho

Priča o brandu Morpho započinje sasvim slučajno kada je Željka od ostataka kože izradila svoju prvu narukvicu. Nakon toga, puna ideja, odlučila je izraditi i ostale vrste nakita, naušnice i ogrlice, a našao se tu i pokoji privjesak za ključeve koji je prvobitno bio izrađen da ukrasi školsku torbu njene kćeri.

O kakvom je nakitu riječ?

Nakit je napravljen je od prave ili eko kože te kombinacije istih.  Do prave kože je prilično teško doći, kupuje se na veliko, cijene su visoke pa je Željka odlučila na drugačiji pristup. Kontaktirala je manje domaće proizvođače obuće i torbi te sada u suradnji s njima koristi ono što njima ostane kod izrade njihovih predmeta. ,,Vrlo mi je drag ovaj način suradnje jer ono što bi inače završilo u otpadu ja pretvaram u prave male kreacije”, istaknula je.

Svaki komad nakita ručno je rađen, rezan, lijepljen… svaki ima neku svoju osobnost. Od elegancije do casual izgleda, svatko može pronaći nešto za sebe. Prilikom izrade nakita, uvažavaju se ideje kupca jer tada sam nakit dobije još osobniju notu.

Cijelu ponudu Morpho nakita možete pronaći na Facebook stranici te na Instagramu @morpho_nakit.

Kada kupiš nešto od malog poduzetnika, jedna osoba zapleše, zapijeva i ima osmijeh…..od sreće.