Posjetite Media box i opremite se za zimsko održavanje vozila

Osim zimskih guma uskoro će svi vozači morat opremiti svoja vozila s različitim proizvodima koji će im olakšati svakodnevna putovanja. Vozačima je dobro poznato struganje stakala po nekoliko minuta više puta dnevno, kao i kašnjenje na posao jer auto neće upaliti.

U Media box poslovnicama možete pronaći sve potrebno za zimske uvjete i održavanje vašeg vozila u nadolazećim mjesecima i izbjeći sve muke s kojima se svakodnevno susrećete i remete vam dan.

Kako bi vam zimska vožnja protekla jednostavnije posjetite Media box i opremite se sa strugalicama, novim akumulatorima, vodicama za staklo, sprej za odleđivanje vjetrobranskog stakla i drugo.

Media box maloprodajne poslovnice nalaze se u sklopu samoposlužnih autopraonica u Belom Manastiru i Kneževim Vinogradima.

Strugalice možete pronaći već od 13 kuna, sredstva za pranje stakala od 12 kuna, sprejeve za odleđivanje od 17 kuna, nove strugače lega s rukavicom za jednostavniju upotrebu, tekućinu za stakla koja podnosi temperature do minus 25 stupnjeva u pakiranju od 5 litara za 33 kune i još mnogo toga.