Prometna u Dardi! Pijan sletio s ceste

foto:MUP

Jučer se na području Baranje dogodila jedna prometna nesreća u kojoj je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozlijede, javlja Policijska postaja Beli Manastir.

Prometna se dogodila oko 20,30 sati u Dardi u Osječkoj ulici. Naime, 26-godišnjak iz Meca upravljao je osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,33 promila te prilikom nepropisnog kretanja kolnikom, isti je sletio sa istog

Obzirom da su osobite okolnosti upućivale na to da će imenovani nastaviti s radnjom prekršaja određena mu je mjera smještanja u posebne prostorije Policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva, ali ne dulje od 12 sati.

Vozač je u ovoj prometnoj nesreći zadobio lake tjelesne ozlijede.

Istog dana u 21,45 sati u Belom Manastiru zatečen je 56-godišnji hrvatski državljanin iz Karanca da upravlja osobnim automobilom belomanastirskih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola 0,80 promila. Istom je izdan obavezni prekršajni nalog za plaćanje novčane kazne u iznosu od 390 eura, istom je određena zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilom „B“ kategorije u trajanju od jednog mjeseca, istom slijedi i 3 negativna prekršajna boda.