Restoran Panon, Dan otvorenih vrata 18. svibnja 2019.

Restoran Panon, koji se nalazi na nadaleko poznatim suljoškim bazenima, u subotu, 18. svibnja 2019. godine otvara svoja vrata i poziva sve zainteresirane posjetitelje da od 14 do 21 sat zavire u sve kutke ugostiteljskog objekta i sportsko rekreacijskog centra i bolje se upoznaju s ponudom.

Tijekom Dana otvorenih vrata bit će predstavljena ugostiteljska i turistička ponuda ovog kompleksa te će biti organizirani zabavni sadržaji i degustacije za posjetitelje, a za najsretnije će biti osigurane i nagrade.

U okviru programa Dana otvorenih vrata bit će predstavljene različite usluge iz  ponude Restorana Panon kao što su: proslave dječjih rođendana, organiziranje obiteljskih ručkova, organizacija vjenčanja i drugih obiteljskih okupljanja, organizacija degustacija lokalnih domaćih proizvoda (vina, kulena, sira, čaja i sl.). Tijekom cijelog popodneva bit će organizirane degustacije hrane, pića, slastica, napitaka, a prema rasporedu bit će organizirano i izvlačenje prigodnih nagrada za najsretnije, nazočne posjetitelje. Posjetitelji će se moći detaljnije upoznati s objektom u kojem se nalaze: Restoran Panon, Svečana sala Iris, Zimska terasa, Kušaonica domaćih proizvoda te velika ljetna terasa koja se trenutno „šminka“ za ljeto.

Osim ugostiteljske ponude bit će predstavljene i turističke usluge koje se mogu dobiti na SRC. Iako je SRC najpoznatiji po kupalištu koje nudi dva bazena ( olimpijski dječji), a od prošle godine i 50-metarski tobogan,   osnivač Općina Kneževi Vinogradi i upravitelj TD Kneževi parkovi d.o.o. stalno ulažu i rade na proširenju ponude. Posjetiteljima je manje poznato da su u ponudi  SRC i druge usluge kao što su: iznajmljivanje bicikala, zorbing lopti, kanua za vožnju ribnjakom, vježbanje na work street spravama (postavljenima na dvije lokacije), tereni za košarku, nogomet, odbojku na pijesku ili tenis, trčanje ili sunčanje na sunčalištu, a sve to u prekrasnom okruženju .

Dodatne informacije možete dobiti  putem e-maila: [email protected] ili na broj 99/ 496 83 90.

PROGRAM DANA OTVORENIH VRATA RESTORANA PANON- 18.05.2019.

Vrijeme

Sadržaj

14:00- 16:00

Predstavljanje ponude za organizaciju dječjih rođendana

Zabavni sadržaji u organizaciji animatora (likova iz crtanih filmova)

Oslikavanje lica

Dječji disco

Degustacija hrane, napitaka i slastica iz ponude za dječje rođendane

Izvlačenje nagrade za najsretnijeg nazočnog posjetitelja

16:00- 18:00

Predstavljanje ponude za organizaciju obiteljskih ručkova i drugih obiteljskih okupljanja

Degustacija hrane, pića, napitaka i slastica iz ponude Restorana Panon

Izvlačenje nagrade za najsretnijeg nazočnog posjetitelja

18:00-19:00

Predstavljanje ponude kušaonice domaćih proizvoda (vino domaćih vinara, domaći sirevi, suhomesnati proizvodi)

Degustacija domaćih proizvoda

Izvlačenje nagrade za najsretnijeg nazočnog posjetitelja

19:00- 21:00

Predstavljanje ponude za organizaciju vjenčanja ( i drugih svečanosti) u Svečanoj Sali Iris

Degustacija hrane, pića, napitaka i slastica iz svečane ponude Restorana Panon

Izvlačenje nagrade za najsretnijeg nazočnog posjetitelja