Sajam vjenčanja u Osijeku

Sajam vjenčanja u Osijeku 18. i 19. siječnja održat će se u Trgovačkom centru Portanova. Radno vrijeme te subote i nedjelje je od 9 do 21 sat, a ulaz je besplatan. Svi posjetitelji imat mogu sudjelovati u humanitarnoj tomboli te pomoći Udruzi obitelji djece s autizmom ‘Dar’ iz Osijeka.

“Ljubitelji vjenčane mode i ove će godine doći ‘na svoje’ jer će se na modnim revijama već dobro poznatim modnim kućama i salonima vjenčanica priključiti i etablirani dizajneri te prikazati svoju viziju vjenčanja za nadolazeću sezonu. Osim raznovrsne ponude izlagača, na rasporedu su i zanimljive radionice, degustacije te sajamski popusti uz koje budući mladenci mogu uštedjeti prilikom planiranja vjenčanja. Zaštitno lice Sajma vjenčanja prekrasna je plesačica Valentina Walme, koja je prošle sezone sudjelovala u showu ‘Ples sa zvijezdama’ 

Sajam vjenčanja u Osijeku je i ove godine nezaobilazna adresa za sve buduće mladence, profesionalce i zaljubljenike u svijet vjenčanja, stoga dragi mladenci, dođite i inspirirajte se te uživajte u organizaciji svoje vjenčane priče”, kažu organizatori u pozivnici.