Samsung predstavio pametni telefon Galaxy A70

Tvrtka Samsung predstavila je novi pametni telefon u popularnoj Galaxy A seriji. Galaxy A70 odlikuju elegantan dizajn, beskonačni zaslon, poboljšana trostruka kamera i snažna baterija. U skladu s trendovima, veliki naglasak stavljen je na snimanje fotografija.

„Današnji korisnici dijele svoja iskustva s drugima i duže ostaju povezani. Takva povezanost može napredovati samo onda kada značajke na pametnim telefonima omogućuju korisnicima poboljšanje interakcije spontanom i istinskom povezanošću. To zahtjeva evoluciju i zbog toga smo, kako bismo zadovoljili sve potrebe naših korisnika, stvorili novi Galaxy A70, koji je dizajniran onako kako se oni danas povezuju“, rekao je predsjednik i izvršni direktor odjela za IT i mobilne komunikacije u Samsungu DJ Koh.

Uređaj ima veliki 6,7-inčni Super AMOLED zaslon omjera stranica 20:9 razlučivosti 1080×2400 piksela i dolazi s kamerama razlučivosti 32 MP. Dubina leće glavne kamere omogućuje korisnicima podešavanje oštrine prije i nakon fotografiranja, a ultra široki objektiv s čipom od 8 MP donosi mogućnost snimanja fotografija sličnih vidnom polju korisnika. Galaxy A70 dolazi sa snažnom baterijom od 4,500 mAH, 6 ili GB radne memorije te sa 128 GB prostora za pohranu koji se može povećati pomoću Micro SD kartica.

Uskoro će biti i novih informacija vezanih uz Galaxy A seriju, najavili su iz Samsunga. Tako će zainteresirani moći doznati više 10. travnja kada će se posebni Galaxy događaj istovremeno odvijati na tri kontinenta.