Osječko-baranjska županija subvencionira 2 posto kamate za kreditiranje sjetve i stočarske proizvodnje

Mogućnost ishođenja povoljnih financijskih sredstava jedan je od bitnih čimbenika za poslovanje poljoprivrednika, kao i za mogućnost njihovog daljnjeg rasta i razvitka. U tom cilju Osječko-baranjska županija je sa Zagrebačkom bankom d.d. ostvarila poslovnu suradnju u kreditiranju sjetve i stočarske proizvodnje. Slijedom toga, Osječko-baranjska županija objavljuje Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za kreditiranje sjetve i stočarske proizvodnje na području Osječko-baranjske županije, a kredite će subvencionirati s 2 posto kamate. Javni poziv otvoren je do iskorištenja kreditnog potencija od 5.000.000,00 kuna.

Obrazac zahtjeva, obrasce potrebnih izjava i dodatne informacije mogu se dobiti u Upravnom odjelu za poljoprivredu Osječko-baranjske županije, Trg Ante Starčevića 1/II, Osijek. Zahtjevi s propisanom dokumentacijom predaju se u 2 (dva) primjerka osobno ili poštom na adresu: Osječko-baranjska županija Upravni odjel za poljoprivredu putem Pisarnice, Županijska 4, 31000 Osijek.

Više nahttp://www.obz.hr/images/Javni_poziv_za_prikupljanje_zahtjeva_za_kreditiranje_sjetve_i_stocarske_proizvodnje_na_podrucju_OBZ.pdf

http://www.obz.hr/index.php/krediti-u-poljoprivredi