BILJE:U teškoj prometnoj nesreći poginula 17-godišnjakinja

U Bilju je u Ulici Kralja Tomislava došlo do prometne nesreće u kojoj je jedna osoba poginula 17-godišnjakinja. Prometna nesreća dogodila se je 20:30 sati kad je osobni automobil izletio s ceste te se prevrnuo na krov.

Kako doznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske, smrtno stradala se nalazila u vozilu kao putnica, a dok druga djevojka teško je ozlijeđena prevezena u Klinički bolnički centar Osijek.

Putnike su morali izvlačiti vatrogasci, a automobil je u potpunosti uništen. Ovo je treća žrtva prometnica u Osječko-baranjskoj županiji u proteklih tjedan dana.

“Jučer, 22. siječnja, oko 20,15 sati 23-godišnja hrvatska državljanka upravljala je osobnim automobilom kolnikom Ulice kralja Tomislava u Bilju, iz smjera sjevera prema jugu. Dolaskom do blagog zavoja u desno, uslijed neprilagođene brzine izgubila je nadzor nad vozilom. Vozilo je sletjelo u odvodni kanal i prednjim dijelom udarilo u betonski most, prevrnulo se na krov i otklizalo do drugog betonskog mosta. U prometnoj nesreći smrtno je stradala maloljetna putnica iz vozila, dok je 20-godišnja putnica zadobila teške tjelesne ozlijede. Vozačica i 22-godišnja putnica lakše su ozlijeđene. Nadležnom državno odvjetništvu policija podnosi kaznenu prijavu. “ – Priopćila je Policijska uprava osječko-baranjska.