
Mjesec Baranjske kuhinje polako se bliži kraju, a na redu je i zadnja radionica koja će se održati u subotu, 28. listopada u Vardarcu.
Do sada ste mogli uživati u pripremi tradicionalnih jela gdje su baranjski chefovi, čuvari tradicije i poznavatelji baranjske kuhinje otvorili svoja vrata i pokazali svoja gastro umijeća.
Prvi je bio chef Stipo Golubov iz Gajića koji je pripremao ovčji paprikaš, drugi chef Šandor Juhas iz Zmajevca, koji je kuhao pileći paprikaš i trgance. Uslijedili su i chef Baka Bela iz Kopačeva te Boban Đurić iz Topolja, te chef Stipe Dumančića iz Čeminca.
Mjesec baranjske kuhinje zaokružuje baranjski gastro hedonizam u raskošnom dvorištu chefice Kristine Perković koja će zatvoriti ovaj uzbudljivi gastro mjesec sa pripremom kraljevske teletine ispod peke. Radionica će početi u subotu, 28. listopada a trajati će u periodu od 11 do 13 sati.
Svi zainteresirani mogu se prijaviti na radionice putem Google obrasca u kojem su navedene i sve osnovne informacije o prijavi.
Rezervacija: putem navedenog obrasca
Informacije: mjesecbaranjskekuhinje@gmail.com / t: 099 733 2001
Organizatori ove manifestacije su TZ Općine Bilje-Kopački rit, TZ Baranje i TZ Draž. Projekt financira Hrvatska turistička zajednica.
