U tijeku su prijave za Zimski kamp na osječkom Sokolu

foto: Klizalište Sokol Centar/arhiva

Sportska zima na Sokolu_powered by Decathlon zimski je kamp namijenjen djeci od 5 do 12 godina, a provodi se kroz petodnevni boravak u vrhunskom sportsko – rekreacijskom objektu Sokol Centar Osijek (Kralja Zvonimira 5 u Osijeku).

I ovogodišnju Sportsku zimu na Sokolu_powered by Decathlon obogaćuju aktivnosti klizanja, gimnastike i plivanja, ali također i vrlo korisnih radionica i aktivnosti među kojima ističemo:

  • radionice bontona u sportu,
  • radionicom „Čime se hranimo?“
  • osnove samoobrane i sl.

Osim navedenog, zanimljiv je i kreativni dio kampa koji obuhvaća radionice „Gdje žive Eskimi“, „Izrada hranilice za ptice“ i brojne druge.

„Sportska zima na Sokolu već tradicionalno uveseljava osječke mališane! Veselimo se prilici da ponudimo svoj zainteresiranoj djeci niz aktivnosti i radionice kako bismo im kvalitetno ispunili zimske praznike, a uz to ih i naučili mnoge stvari, među kojima se najviše vesele klizanju. Preporučam svim roditeljima da prijave svoje najdraže na kamp kako bi i ove godine stvorili nezaboravne uspomene zajedno.“, izjavila je trenerica Karla Kovačević.

Sportska zima na Sokolu_powered by Decathlon provodi u dva termina:

  • TERMIN I: 26. – 30. prosinca 2023. godine
  • TERMIN II: 2. – 6. siječnja 2024. godine

Kotizacija za kamp iznosi 60,00 EUR (5 dana – poludnevni boravak do 12h) ili 100,00 EUR (5 dana – cjelodnevni boravak do 15h) – u cijenu je uključeno korištenje svih planiranih sportskih sadržaja, materijali za kreativne radionice te obroci.

Prijava je moguća i to putem poveznice PRIJAVA.

Dodatne informacije o programu moguće je dobiti na broj 099 369 0155  (Viber, WhatsApp, sms).